KONKURIŠITE ZA POSAO

RADNA MESTA

Internacionalni inženjer zavarivanja – IWE

Šinvoz DOO, jedna od najstarjih fabrika u zrenjaninskom regionu, koja je, proširenjem kapaciteta i modernizacijom, postala okosnica razvoja zrenjaninske metalne industrije, raspisuje konkurs za poziciju:  ...

ZAVARIVAČ

Šinvoz DOO, jedna od najstarjih fabrika u zrenjaninskom regionu, koja je, proširenjem kapaciteta i modernizacijom, postala okosnica razvoja zrenjaninske metalne industrije, raspisuje konkurs za poziciju:

Radno mesto: Zavarivač

Zavarivači svoj posao obavljaju prema odgovarajućoj tehničkoj i tehnološkoj
dokumentaciji (opisima, tehničkim nacrtima, skicama). Dokumentacijom su određeni način zavarivanja, alat, materijali i zaštitna sredstva. Postupak zavarivanja zavisi od materijala koji se vari.

Kompanija Šinvoz ima razrađenu školu zavarivanja koja omogućuje doobuku i prekvalifikaciju zavarivača za postupke MIG/MAG ili TIG. 

Radno mesto: Bravar

Radi na poslovima izrade bravarskih (metalnih, čeličnih, aluminijumskih) konstrukcija. Seče, savija, buši i brusi profile, cevi i limove. Sklapa elemenate u gotove proizvode. Razume i samostalno upotrebljava tehničku dokumentaciju. 

Radno mesto: Radnik tehničke kontrole i  NDT inspektor kvaliteta

Upravljanje kvalitetom posvećuje pažnju prvenstveno kontroli kvaliteta izrade proizvoda i kontroli kvaliteta procesa značajnim za plasman proizvoda. Da bi se uspešno radio ovaj posao neophodno je prvenstveno dobro poznavanje proizvoda i tehnologije njegove izrade, kao i metoda ispitivanja bez razaranja (VT, UT, PT ili MT). 

Radno mesto: Projekt menadžer

Projekt menadžer ili  vođa projekta  je osoba koja upravlja projektom i koja je odgovorna za uspešan završetak projekta.

Dakle, najkraća definicija projekt menadžera je: odgovoran za realizaciju projekta, osoba koja rasporedjuje resurse, određuje vremenske rokove, upravlja komunikacijom u timu, budžetom projekta, analizira rizike, delegira zadatke…

 

VREDNOSTI KOMPANIJE

KVALITET

Kompanija Šinvoz je postavila visoke ciljeve: da bude najbolja u svim aspektima poslovanja i da ne pregovara oko kvaliteta. Negujemo  radnu etiku sa fokusom na kvalitet. Kontinuirano radimo na “quality performance-u”, obukama, školovanjima i sertifikacijama.

PREDANOST

Kompanija je posvećena saradnji sa klijentima na duge staze i veruje u stvaranje jakih poslovnih saveza. Fokus je osiguravanje jasne komunikacije povodom strategije u saradnji sa klijentima. Interes klijenta uvek se postavlja na prvo mesto. Iskustvo ukazuje na to da, kada se klijentima pruži najbolje, i kompanija je uspešna.

KOMPETENTNOST

Tehnička kompetentnost i kontuniurano usavršavanje i razvoj nasih zaposlenih su najvažniji faktori za naš dugoročni uspeh. Veoma se ponosimo kvalitetom našeg rada. Beskompomisno smo odlučni da budemo vrhunski u svemu sto radimo.

KONTAKT

+381 23 522710
office@sinvoz.rs

ADRESA

Industrijska 1, 23000 Zrenjanin

RADNO VREME

}
Pon-Petak od 08.00h do 16.00h

DRUŠTVENE MREŽE

IMATE PITANJE? PIŠITE NAM!

11 + 12 =