KONKURIŠITE ZA POSAO

OTVORENI KONKURSI 

RADNIK TEHNIČKE KONTROLE

RADNIK TEHNIČKE KONTROLE

Šinvoz DOO, jedna od najstarjih fabrika u zrenjaninskom regionu, koja je, proširenjem kapaciteta i modernizacijom, postala okosnica razvoja zrenjaninske metalne industrije, raspisuje konkurs za poziciju:   RADNIK TEHNIČKE KONTROLE Mesto rada: Zrenjanin Opis...

opširnije
BRAVAR (više izvršilaca)

BRAVAR (više izvršilaca)

Šinvoz DOO, jedna od najstarjih fabrika u zrenjaninskom regionu, koja je, proširenjem kapaciteta i modernizacijom, postala okosnica razvoja zrenjaninske metalne industrije, raspisuje konkurs za poziciju:   BRAVAR (više izvršilaca) Mesto rada: ZrenjaninOpis posla:...

opširnije
ZAVARIVAČ (više izvršilaca)

ZAVARIVAČ (više izvršilaca)

Šinvoz DOO, jedna od najstarjih fabrika u zrenjaninskom regionu, koja je, proširenjem kapaciteta i modernizacijom, postala okosnica razvoja zrenjaninske metalne industrije, raspisuje konkurs za poziciju: Zavarivač (više izvršilaca), sa mestom rada u Zrenjaninu.

opširnije

VREDNOSTI KOMPANIJE

KVALITET

Kompanija Šinvoz je postavila visoke ciljeve, a to je da bude najbolja u svim aspektima poslovanja i da nikada ne pregovara oko kvaliteta. Gajimo internu radnu etiku sa fokusom na kvalitet. Kontinuirano radimo na “quality performance-u”, školovanjima i sertifikacijama.

PREDANOST

Kompanija je predana klijentima na duge staze i veruje u stvaranje jakih veza sa njima. Osnovna misija je da osigura jasnu komunikaciju povodom strategije i opšteg interesa u poslovanju sa klijentima. Njihov interes uvek se postavlja na prvo mesto. Iskustvo ukazuje na to da, kada se klijentima pruži najbolje, i kompanija je uspela.

SPOSOBNOST

Tehnička sposobnost i kontuniurani trening i razvoj nasih zaposlenih su najvažniji faktori za naš dugoročni uspeh. Veoma se ponosimo kvalitetu našeg rada. Beskompomisno smo odlučni u tome da budemo vrhunski u svemu sto radimo.

RADNA MESTA

Petra Marković

Radno mesto: Zavarivač

Rad na zavarivanju čeličnih i aluminijumskih konstrukcija- krovova za vozove (CO2/ MIG MAG)  ili  TIG, rad na visini do 1.5m, rad sa brusilicama, bušilicama i ostalim elektro aparatima, obezbeđena zaštitna oprema i detaljna uputstva za rad.

Nebojša Simić

Radno mesto: Bravar

Sečenje, savijanje, bušenje, brušenje limova, krojenje limova po krojnim listama, priprema materijala za CO2 zavarivanje, montaža konstrukcija.

Marko Topalović

Radno mesto: NDT Inspektor kvaliteta

Kontrola kvaliteta i rešavanje problema kvaliteta. Pridržavanje propisanih standarda, procedura i uputstava na radnom mestu. Kontrola  i nadgledanje procesa u proizvodnji

Srđan Stevanović

Radno mesto: Projekt menadžer

Vođenje planiranja i implementacije projekta, raspoređivanje zaduženja, definisanje zadataka projekta i zahteva izvora, razvijanje projektnih planova.

KONTAKT

+381 23 522 710
office@sinvoz.rs

ADRESA

Beogradska bb, 23000 Zrenjanin

RADNO VREME

}
Pon-Petak od 08.00h do 16.00h

DRUŠTVENE MREŽE

    

IMATE PITANJE? PIŠITE NAM!

13 + 6 =