o nama

KLJUČNE DELATNOSTI

 

Kompanija Šinvoz se bavi proizvodnjom zavarenih konstrukcija za šinsku, procesnu, hemijsku i autoindustriju na površini većoj od 30 ha.

Naši proizvodni procesi se vrše pod strogim međunarodnim standardima. Kvalifikacije koje posedujemo podrazumevaju kontinuirano ulaganje u naše ljude i mašinski park. Naše usluge obuhvataju planiranje, razvoj i dizajn, izradu, montažu, kao i razne vrste kontrole kvaliteta, uz stalnu komunikaciju sa klijentom.

Naš fokus su klijenti i kvalitet i brza, sigurna isporuka.
Pored proizvodnje, naša kompanije je i lider u remontu šinskih vozila. Šinvoz je fabrika koja održava, popravlja i modernizuje šinska vozila i podsklopove šinskih vozila za niz državnih železnica, privatnih operatera, lizing kuća i logističkih kompanija.

VREDNOSTI KOMPANIJE

KVALITET

Kompanija Šinvoz je postavila visoke ciljeve: da bude najbolja u svim aspektima poslovanja i da ne pregovara oko kvaliteta. Negujemo  radnu etiku sa fokusom na kvalitet. Kontinuirano radimo na „quality performance-u“, obukama, školovanjima i sertifikacijama.

PREDANOST

Kompanija je posvećena saradnji sa klijentima na duge staze i veruje u stvaranje jakih poslovnih saveza. Fokus je osiguravanje jasne komunikacije povodom strategije u saradnji sa klijentima. Interes klijenta uvek se postavlja na prvo mesto. Iskustvo ukazuje na to da, kada se klijentima pruži najbolje, i kompanija je uspešna.

KOMPETENTNOST

Tehnička kompetentnost i kontuniurano usavršavanje i razvoj nasih zaposlenih su najvažniji faktori za naš dugoročni uspeh. Veoma se ponosimo kvalitetom našeg rada. Beskompomisno smo odlučni da budemo vrhunski u svemu sto radimo.

NAŠI SERTIFIKATI

QUALITY AUSTRIA

ISO 9001:2015 Quality Management System

QUALITY AUSTRIA

ISO 14001:2015 Enviromental Management Systems

QUALITY AUSTRIA

ISO 45001:2018 Occupational health and safety management systems

TUV

EN ISO 3834-2 Comprehensive Quality requirements according to EN ISO 3834-2

TUV

EN 15085-2,
DIN 27201-6 Welding of railway vechiles and components CL1

SVV Praha

DIN 6701-2:2015
Manufacturing adhesive bonds on rail vechiles and parts of rail vehicles

W.S.cert GmbH

DIN 27201-7
Non-destructive testing of railway vehicles
(VT, PT, MT, UT)

ECM

Certificate of Maintenance Functions in conformity with Regulation (EU) Nr. 445/2011

KONTAKT

+381 23 522710
office@sinvoz.rs

ADRESA

Industrijska 1, 23000 Zrenjanin

RADNO VREME

}
Pon-Petak od 08.00h do 16.00h

DRUŠTVENE MREŽE

IMATE PITANJE? PIŠITE NAM!

3 + 4 =