Sa zadovoljstvom objavljujemo da su kompanije Wyss&Lilla i Šinvoz Zrenjanin dogovorile saradnju u proizvodnji visoko kvalitetnih teretnih vagona pod imenom W&L.

Udruživanje snaga nam omogućuje da kombinujemo našu stručnost  i resurse i katapultiramo nas u jedinstvenu poziciju ponude inovativnih rešenja sposobnih da ispune najviše standarde, ne samo u sadašnjosti, već i u budućnosti bez emisije štetnih gasova. Naša saradnja nam omogućuje da isporučimo održive proizvode i sveobuhvatne usluge, koji se ističu kvalitetom i da izrazimo našu duboku posvećenost zadovoljstvu naših kupaca.

Kroz ovu saradnju, decenije stručnosti iz W&L i proizvodno iskustvo i znanje Šinvoza se kombinuju u svrhu razvoja inovativnih rešenja koja ispunjavaju jedinstvene potrebe ciljeva nulte emisije štetnih gasova. Naši zajednički napori će nam omogućiti da isporučimo vrhunski kvalitet, održive proizvode i sveobuhvatne usluge našim cenjenim klijentima.

Uvereni smo da će ovo dugoročno partnerstvo stvoriti jaku osnovu za uspeh i rast i uzbuđeni smo što ćemo zajedno krenuti na ovo putovanje.